Våre franskkurs for deg som er interessert i å lese

Du har lært deg fransk for å kunne lese franske bøker på originalspråket. Nå vil du gjerne finne et franskkurs der lesning er et sentralt undervisningsmiddel. Velkommen til Atelier24! Vi har også stor interesse for fransk litteratur og synes at bøker er en uuttømmelig kilde til inspirasjon for å lære språk.

Gjennom bøker får du ikke bare mulighet til å utvide ditt ordforråd; du kan også studere setningsbygning og ikke minst er dette en ideell måte for å forstå fransk kultur bedre på: blant annet hvordan franskmenn fremfører tanker om aktuelle temaer eller samfunnsdebatter.

Vi har flere tilbud for deg!


 • BOKPRAT

  Dette er et hyggelig konversasjonskurs der du utvikler dine franskkunskaper ved å lese bøker. Hvert semester velger vi sammen med deltakerne en ny bok. Hver uke leser du hjemme noen kapitler eller sider som blir utgangspunkt for diskusjonen. Læreren vil presentere forfatteren, perioden som boken beskriver og bokens hovedtemaer. Det blir mulighet for spennende debatter hvor du utvider ditt ordforråd og øke din kapasitet til å uttrykke synspunkter.

  Kurset kommer på to nivåer: B1/B2 (viderekommen) og B2/C1 (avansert). Forskjellen på de to nivåene ligger i elevenes nivå, språkets vanskelighetsgrad i de valgte bøkene og hvor dypt vi analyser bøkene. Hvis du er usikker på ditt nivå vil vi hjelpe deg å finne det BOKPRAT-nivået som passer best for deg.

  Sjekk her timeplanen for dette kurset!

   
 • COACHING

  Dette er et indivuelt opplegg som kan tas i våre lokaler eller via skype. Du får din egen lærer. Sammen velger dere en bok og temaer du er spesielt interessert å jobbe med. I dette programmet har vi arbeidet med elever som hadde en stor interesse i litteratur og ville oppdage de store og mest klassiske forfattere i den franske skjønnlitteratur, samt elever som ville studere det franske samfunnet med å lese temabøker.

  Send en e-post til kontakt@atelier24.no. Forklar oss ditt prosjekt og  dine mål, vi vil raskt sende deg et tilbud!

   
 • LITTERATUR-WORKSHOP

  I våre litteratur-workshoper studeres et spesifikt tema. Det kan være en forfatter, en periode eller en litterær bevegelse. En workshop består av én eller flere flere samlinger. Programmet finner du på våre nettsider under våre temakurs. Du kan også høre om dem ved å være abonnent til vårt nyhetsbrev. 

   
 • Andre arrangementer

  Atelier24 arrangerer regelmessig foredrag om litteratur som også blir annonsert gjennom vårt nyhetsbrev. I november hadde vi for eksempel et foredrag om Romain Gary og Boris Vian.