Bli kjent med våre kurs for viderekomne!

Atelier24 er, ved siden av Institut français d’Oslo og Folkeuniversitetet, en av de største og mest etablerte leverandørene for franskkurs i Oslo. Neste år feirer vi vårt 10-års-jubileum.

Her finner du informasjon om kursene som passer deg som har oppnådd nivå B1. Hva innebærer dette nivået? Du er i stand til å holde en samtale med en fransktalende og du kan lese avisartikler og forstå tilstrekkelig av dem til å kunne snakke om innholdet. Imidlertid kan en film uten tekst bli utfordrende, likeså å følge nyhetene på TV eller radio.


– BOKPRAT
Dette er kurset for dem som liker å lese og dele sine leseropplevelser. I løpet av et bokprat-kurs snakker man om en felles bok. Man snakker om handlingen, men diskuterer også temaer som boken tar opp. I tillegg til å lære fransk, blir man kjent med en forfatter og et forfatterskap. Til høsten har vi to slike grupper.

Mer info og påmelding


– KONVERSASJONSGRUPPER
I disse kursene bruker læreren et bredt utvalgt av tekster, videoer og lydklipp. Målet er å stimulerer til debatt og utvide elevenes ordforråd. Det at antall deltakerne er begrenset til seks, gjør at elevene får god tid til å uttrykke seg. En god stemning er viktig for å gjøre elevene trygge og aktive, og våre lærere legger derfor vekt på å skape et lærerikt og hyggelig miljø.

Mer info og påmelding


[NYTT] SENIOR 3 | FRANKOFIL
For deg som har mulighet til å ta kurs på dagtid har vi utarbeidet tre lærerike kurs på ulike nivåer. I disse kursene er rytmen tilpasset deltakernes behov slik at alle blir med og føler seg vel og integrert. Kurset Frankofil er for alle dem som er spesielt interessert i fransk kultur og språk og har lyst å lære mer om Frankrike.

Mer info og påmelding


– EN LEDIG PLASS PÅ VÅR SPRÅKREISE I LOIRE-DALEN –
sjekk programmet HER!