Et spennende franskkurs for seniorer på avansert nivå i Sandvika

God stemning og stimulerende diskusjoner! 

Fra 8. september tilbyr Atelier24 to franskkurs for seniorer på biblioteket i Sandvika. Tilbudet dekker to nivåer: litt øvet (A2) og avansert nivå (B2). Hélène Jollivet som leder kursene, svarer på spørsmål om B2-kurset.

Er du på jakt etter et franskkurs i Sandvika? – Bli kjent med tilbudet vårt! 
Våre elever sier at våre lærere ikke bare har mye erfaring og er gode pedagoger, men at de også er hyggelige mennesker å jobbe med. Hélène som leder våre to kurs i Sandvika, forteller deg om vårt franskkurs for seniorer på nivå B2 som starter den 8. september.

din fransklærer Hélène

 

De siste årene har stemningen vært så god at elevene tok for vanen å møtes etter timen for en kaffe for å fortsette å diskutere. Vi har av og til spist nydelige franske pâtisseries bakt av deltakerne!

Hva er særlig fordelaktig ved dette kurset og hva er de viktigste prioriteringene for deg?
– Trivsel og den gode stemningen!
Jeg legger vekt på gleden ved å lære i en avslappet atmosfære. Det er viktig for meg at alle deltakerne føler seg ivaretatt på kurset, at de opplever gleden ved å kunne uttrykke seg friere på fransk.

Hva slags aktiviteter består kurset av? – Elevene tilegner seg ny kunnskap gjennom stimulerende diskusjoner knyttet til aktuelle nyheter og samfunnstema; lesing av artikler, arbeid med video- og lydklipp som reportasjer eller utdrag fra film og tv-serier, introduksjon til fransk litteratur og andre deler av fransk kultur.

Hva slags læreverk brukes på dette kurset? – Tilpasset materiell til hvert kurs, herunder avisartikler, reportasjer, tv-nyheter, filmklipp,  litteraturutdrag eller en kort bok.  Elevene kan også bidra til å finne materiale som er lærerikt og stimulerende. 

Hvem passer dette kurset for? – For de som har en stor interesse for fransk språk og franskspråklig kultur. På dette nivå har elevene ingen store problemer med å uttrykke spontant sine meninger. De får mulighet til å fordype kunnskapene sine og til å dele entusiasme sin med andre studenter som også er frankofile. 

Franskkurs for seniorer – nivå B2
FRANKOFIL
torsdager kl. 12:30-14:00
fra 8. september til 11. november 2022
Kurssted: Sandvika bibliotek
Pris: 3990 NOK

Påmelding

La et franskkurs være årets hyggeligste eventyr. Vi har flere kurs som passer for deg. 
Sjekk programmet med å besøke våre nettsider!