JANUAR 2018 | Våre kurs for deg som er begynner

Om noen dager er det JUL! Vi synes det vil være en veldig god mulighet til å unne seg selv et franskkurs. Det kan også være en fin julegave til dine nærmeste.

Sjekk vårt januar-tilbud! For deg som er begynner, har vi tre kurs som kan passe.

Er du helt nybegynner, kan du melde deg på kurset LÆR FRANSK STEG FOR STEG A1 DEL1. Vi vil veilede deg på dine første erfaringer med fransk.

Mer info


Har du allerede tatt flere kurs, nylig eller for en stund siden, men føler du har glemt mye og trenger å aktivere eller friske opp din kunnskaper, har vi to passende kurs.


KURSET SENIOR 1: Med dette kurset er vårt mål å tilby alle som hadde franskkurs noen år tilbake, aktiviteter som får gamle kunnskaper frem igjen og gir muligheten til å bli kjent med andre fransk-elskere. Rytmen i denne gruppen er lagt opp slik at alle skal føle seg inkludert.

Mer info


REPETISJON A1: Du har lært fransk uregelmessig. Nå har du bestemt deg for å ta det mer alvorlig og komme på et høyere nivå. Vi tilbyr et kurs som gir deg mulighet til å etablere en sterk base med å friske opp dine grunnleggende kunnskaper og fylle noen kunnskapshull. Kurset vil gjøre deg mye tryggere og klar for å starte nivå A2.

Mer info